31 oktober 2007

Shake the disease

Kom inte och gnäll, turgubbe!
  • Spetälska
  • Ebola
  • Hantha-virus
  • Lungcancer
  • Strålningsskador
  • Spontan förbränning

Se där en mängd åkommor som är mycket, mycket säger jag!, skönare att ha än den onda jävvla evighetsförkylning jag, med en hjältes, en stor hjältes, mod kämpar mig igenom just nu. I alla fall får jag vara hemma denna veckan. Alltså, inte hemma som hemma och löka och ha morgonrock och raggsockar och sitta framför brasan med en pipa och en whisky på sideboardet och klappa kissekatten hela dagen. Utan altså mer hemma i betydelsen måste inte flyga åt helvete för att jobba varje dag, jag kan ta taxi eller tunnelbanan eller rent av en promenad. Hemma är ett konstigt ställe. Det är precis som ett hotell. Fast utan reception. Och bar. Och roomservice. Och daglig städning. Måste nog sluta vara hemma snart.

26 oktober 2007

Sampling

Jag har ju ändå aldrig skrivit ett enda av alla mina tusenmiljoner blogginlägg själv, så varför börja nu? Därför skulle jag vilja återge ett sms som kom från Björn i morse. Jag har inte frågat om det är OK att jag samplar hans sms och gör en egen låt av det. Men vad fan. Det är alltid enklare att be om ursäkt efteråt än att fråga om lov före. Så därför, se här ett utdrag ur Björns vardag. Det beskriver min vardag ganska bra också, den delen av vardagen när jag inte blir ihjälslagen av apflockar då:
"Ett stort djävla gäng från PRO, kepskonsumenternas riksförbund samt odugliga länsstyrelsechefers årsmöte förvandlade plötsligt min flygterminal till den onda terminalen från helvetet. Här sattes svenskt rekord i diskutera fläskpriser framför incheckningsmaskinen och upprätthölls en diger talarlista under debatten "tänk att min dotter flyttat till Säffle" vilken delade lokal med den likaledes onda kön till bagagedropen. Men det gjorde inget för SAS är ett kvartal försenat."
Utfallet av min lilla omröstning säger dessutom en hel del om dig. Skäms!!
Nu blir jag ihjälslagen av en apflock. Igen. Fan. Djävla sätt att sluta en fredag.

22 oktober 2007

Moments...

Tänk att precis såhär känns min dag också....

17 oktober 2007

The drugs don't work

39 480 kronor. Alltså trettioniotusenfyrahundraåttio spänn. Så mycket kostar det att köpa en paket av allt dom säljer på ett genomsnittligt svenskt apotek. Jag vet, för tidigare i dag åkte jag till ett genomsnittligt svenskt apotek och köpte en paket av allt dom säljer. Det kostade trettioniotusenfyrahundraåttio spänn. Jag fick bara köpa ett paket av allt receptfritt dom säljer. Jävla fariséer! Eftersom jag misstänkte att dom skulle vara ogina hade jag, ehhh, om man säger, liiksooom, förberett mig lite och, ehh, OK, fuskat lite grand, men dom gick inte på det. Jävvla regelryttare är vad dom är. Nå. Jag har alltså spenderat trettioniotusenfyrahundraåttio spänn på mediciner, och nu har jag, efter lite arbete, svalt, snortat, plåstrat och stoppat in olika saker i olika kroppsöppningar, och lyckats konsumera ett paket av allt dom säljer på ett genomsnittligt svenskt apotek. Utom avmaskningspillret för katter, det skulle tydligen krocka lite grand med pulvret man skulle ta mot diarré, det blev visst inget bra alls om man blandade sa dom. Sen rekommenderade dom inte abortpiller tillsammans med den där salvan för fotsvamp, men jag har inte märkt nåt konstigt. Nästan inget konstigt. Inte så mycket konstigt i alla fall. Nu vore det då fan om jag inte blev oförkyld, bums.


Obegripligt att dom kunde tvivla på detta.

15 oktober 2007

Star man

För 4,54 miljarder år sedan bildades jorden. För 4,15 miljarder år sedan ringde min väckarklocka och jag gick motvilligt upp ur en ganska skön säng, dock med skarv. För 4,14 miljarder år sedan var jag på väg till min klient. Jag var klädd i en ganska snygg kostym, helt gjord av en Statoilfrukost. För 4,13 miljarder år sedan började jag jobba. Nu, 4,13 miljarder år senare har jag kommit fram till mitt hotell. Där funderar jag på att stanna i ytterligare 4,13 miljarder år. Kanske stänger jag av telefonen.

12 oktober 2007

Go Horace

För mitt arbete om Geoduckar (Geoducks? Geodukier? Äh. Fuck it) fick jag igår Nobelpriset i litteratur. Go me! Jag tror att jag får fredspriset idag också. Wiiieee! Dessutom har jag fått en ny anka. Mer om detta kommer snart. Joo, du kan vänta lite.

08 oktober 2007

And the road becomes my bride ska det ju vara ju!

Min lägenhet har tröttnat på mig. Tidigare idag kastade den ut mig. Nu har du sålt din sista korv gubbe, packa och stick sa den. Jag ska vänta tills min lägenhet är ute på stan och gör nåt och sen smyga mig tillbaka in och gömma mig, så att den inte märker nåt när den kommer hem. Som tur är finns det en lounge på Arlanda som jag kan bo lite i. Sen finns det flyplan som jag också kan bo lite i, med det extra värdeskapande lilla tillägget att när jag öppnar dörren för att gå ut, när jag bott klart då, står dörren nån helt annanstans än var den stod när jag gick in, för att börja bo lite då. Om jag har tur är nån helt annanstans ett spännande och glamoröst ställe. Det där med att veta vart man ska flyga är överskattat och gammalt. Tvi! Fast troligen är nån annanstans ett ganska trist och oglamoröst ställe. Kanske finns där inte ens ankor. Eventuellt finns där ett hotell. Som jag kan bo i, lite. Om jag har bokat nåt då. Det vet jag inte om jag har. Men nu slutar vi prata om mig. Nedan ser du en bild på en geoduck. Eller, njaej, nedan ser du en bild på två barn. Varje barn håller en geoduck i famnen. Nedan ser du alltså en bild på två barn och två geoducks (geoduckar?) Mitt liv har inte varit sig likt sedan:

a) jag fick veta att det fanns nåt som hette geoduck, och

b) jag fick veta hur dom ser ut.

Med skräckblandad förtjusning väntar jag nu på att få veta vad man har dom till.



Varenda, jag säger varenda, sak jag kommer på att skriva som bildtext här kan man bli häktad för.

07 oktober 2007

Saturday night fever

Nå, i alla fall, jag vill bara slå fast att kombinationen gaaalet mycket champagne på fastande mage efter ett litet träningspass och sen matporr och ganska mycket ganska gott ganska rött vin och alldeles nyfödda barn som gör sitt jobb bra, det vill säga jollrar och är söta och inte skriker alls nästan och somnar när mamma och pappa vinar upp mig och matar mig med små kex med löjrom på inte alls är så dålig som vissa påstår att den är. Och sen en kopp te (the? thé? té? wtf..). Höll det där ihop alls eller blev du bara förvirrad nu?

03 oktober 2007

Teenage Fanclub

Alltså, nu måste vi prata om det här med mailen.. I morse låg där 87 (åttiojävlasju) nya från dig. Jag uppskattar jättemycket att du är engagerad och bryr dig om vad jag skriver och så, men jag har helt enkelt inte stött på några fler ankor på senaste tiden.. Vaddå? Okänsligt?? Men, jag menade inte att det skulle låta som om jag inte bryr mig om att du gillar ankor, det är bara det att det inte finns så många på kontoret, och jag kan ju inte hittepåblogga om nåt som inte hänt, det håller du väl med om?? Jooo! Jag tar visst dina känslor på allvar, men du måste förstå att jag har ett jobb och ett minimalt privatliv att hantera också, jag är helt säker på att om du Googlar på typ ankor eller ducks eller nåt så kan du hitta massor av.. Meeenn... Gråt inte nu då... Jag lovar ju att blogga om ankor nästa gång jag ser några... Duu, ta det lite lite lugnt, det låter som om du håller på att kräkas... Men jag vet inte vart jag skulle hitta några ankor här ikring, jag har ju badankorna såklart, va? Jo , de mår finfint, jag tror deras sexliv har utvecklats till det bättre, jag sover med iPod nu för tiden. Men snälla, lugn lite nu.. Ok, ok, samla dig nu, jag lovar att jag ska fixa nåt i veckan och... Men ååhh.... Du får fan inte börja skära i dig själv igen, vi har ju pratat om... Äh. Vad fan.