29 augusti 2008

Inget att klaga på just nu

Och sen var det dags för det vackraste och mest underbara av alla flygplan; (semikolon ha!) Det Goda Flygplanet från Himmelen Som Flyger Mig Hem En Fredag. På Arlanda ska jag teama upp med Björn Engström (som ju var gammal redan när dom uppfann flyget, fan vet om inte han var där när dom upptäckte luften) för att dricka en Nuevo Grogg de la Muerte eller två. Inga danskar, maneter, kräftor eller andra odjur i sikte. 
Update: vi drack också ganska många Nuevo Grogg de la Muerte. Jag och Björn alltså. Inte jag och odjuren.

26 augusti 2008

Carpe Diem

Nu ska jag berätta om hur min variant av tisdagen den tjugosjätte augusti Anno Domini 2008 såg ut. Fem minuter in i min big ass presentation som ska vara hela dagen där jag alltså ska berätta om spännande och farliga saker för femtio pers eller så trots att jag är trött som ett helt helvete och hellre vill vara hemma och soffa, och dessutom måste jag stå upp i åtta timmar för det finns inte tillräckligt med stolar och sen får man inte ta in vare sig vatten eller kaffe i lokalen, så jag är törstig som en kamel som inte druckit på tre generationer, och håller på att somna där jag står gör jag, nå, fem minuter in i min big ass presentation där jag alltså ska... och så vidare, reser sig en dansk man upp och säger:
-Nå, men detta kan ju ingen ta på allvar, varför ska vi sitta här och lyssna på rena spekulationer som hör hemma i Se og Hör eller någon annan lortblaska??
Inte så kaxig hade han varit om jag haft min kräftstyrelse i ryggen. Dom kunde stirrat ner honom med sina elaka kräftögon och knipsat hotfullt. Inte så kaxig blir han när han öppnar sin väska och märker vad den är fylld med (Kräftstyrelsen. Från helvetet. La jag i den när han tittade bort. Ha! Kan han ha.)

23 augusti 2008

Inget att vara orolig för!

Jag kan absolut dementera ryktena att styrelsen i fabriken ersatts av kräftor, som gjort en hostile takeover! Detta har det talats om en hel del på stan, men är alltså inte alls sant!! När jag och ordförandekräftan, alltså jag menar jag och ordföranden pratade förklarade han hur ryktena hade uppkommit och visade hur absurda och lögnaktiga dom var, bland annat genom en väldigt övertygande powerpoint som alla dom andra kräftorna, jag menar styrelseledamöterna, också tyckte var jättebra! Dom klickade med klorna av uppskattning hela presentationen. Klappade händerna menar jag. Så det är inte alls på det viset att dom hotat att knipsa mig om jag avslöjar nåt eller så, det är bara struntsnack. Allt är normalt, inget att vara orolig för.

22 augusti 2008

För övrigt (OBS, Varning! Inga kräftor i detta inlägg!)

Nästan allt är bättre i USA.

Klokt

I kväll ska jag på möte i styrelsen för ett litet, mycket sympatiskt företag. Styrelsemöte med kräftor stod det på kallelsen, och det var ju inte helt bra att det gjorde det, för nu har jag varit vaken hela natten och oroat mig för att de funderar på att byta ut mig mot en kräfta (inte alldeles dumt, jag hade nog funderat på det om jag varit dom, minst en gång i veckan tänker jag i alla fall på att byta ut mina vänner, kollegor, släktingar och andra fordringsägare mot kräftor), eller, mer otäckt, om jag kommer till mötet och så visar det sig att alla andra i styrelsen har blivit utbytta mot kräftor. Skitläskigt att sitta där och försöka föredra min rapport när det sitter en massa kräftor runt bordet och glor surt med sina elaka kräftögon och klickar hotfullt med klorna. 
-En siffra fel så jävlar knipsar vi dig grabben ser dom ut att tänka. Brr. Och i så fall, måste jag bli en kräfta för att få behålla min styrelseplats? En morgon vaknade Dan upp ur sina oroliga drömmar och fann att han blivit förvandlad till en kräfta liksom. Brr igen.

Ordförandekräftan stirrar hotfullt på styrelsen inför en omröstning. Med aklomation. Hihihi. Aklomation

19 augusti 2008

5-dygnsprognos

Saker som är rätt schyssta just nu, inget att klaga på, tackar som frågar!

  • Inte mycket yoghurt på kostymen (lite på skjortan igår, men det var fan SAS:s fel!)
  • Höjden på Den Onda Pappershögen Från Helvetet Som Ligger På Skrivbordet Och Glor Surt, högre än jävla Everest är den, minskar trots allt (kanske tack vare Global Warming!)
  • Affärerna för Pensionat, vårdhem och restaurang L20 går lysande!
  • Livet är surrealistiskt, återigen, äntligen.
  • Jag har fått 2 000 vinare i present.

Dagens geometriska form (bra!): Boll

Dagens geometriska form (dålig): Ett Turning Torso av papper på mitt skrivbord.

15 augusti 2008

Fy fan vad skönt att höra! Tack!!


Bild tagen av The Soff. (Ingen relation till The Stig! Eller The Hoff.)

13 augusti 2008

Livet for dummies. Del 13. Att bli en slacker

  1. Kom till kontoret strax efter lunch
  2. Snacka lite med kollegorna över en kopp kaffe
  3. Gå från kontoret strax efter lunch
  4. Tassa in hemma så att du inte stör balansen mellan bananflugor, tvätthögar, disk och andra monster som bor hos dig
  5. Navigera till soffan
  6. Hitta den TV-kanal som visar flest repriser av West Wing
  7. Titta på den (från soffan då)
  8. Upprepa steg 5 - 7 så ofta det behövs. Utan att glömma varningsorden i steg 4.

12 augusti 2008

Och nu, för att fira lite: Det Tyska Badandet Genom Historien; ett postmodernt perspektiv

-Ludde?
-Jo
-Ska du med och bada?
-Självklart!
-Vart ska vi?
-Iiiiingen aning hörru.

O-odjur

Och så, på nåt sätt var det över, och här står man i ganska snygg kostym, dagen till ära helt utan kaffe på ännu. Göteborgsodjuret såg vi inte skymten av, men däremot en och annan konsert, och en baksmälla av galaktiska proportioner, så all in all inte alls en bortkastad helg. Jag tror vi firar detta med ett avsnitt av Det Tyska Badandet Genom Historien!

08 augusti 2008

Söker

I vår jakt på Göteborgsodjuret (Vaddå "finns inget Göteborgsodjur"? Finns det visst då! Joho! Kolla här i nationalencyklopedin ska du få se! Under G. Vaddå "det har du ju skrivit dit själv med bläckpenna"? Det spelar väl ingen roll, det står ju där ju!) har vi nu kommit till Göteborg. Det ska bli spännande att se om vi förstår vad dom säger.

05 augusti 2008

Normaliserat tillstånd

Eftersom det inte fanns ett enda litet Storsjöodjur har jag skrivit och begärt pengarna tillbaka. I stället fick vi en ganska obehaglig återblick till Nürnbergdagarna. Brrr... Men bortsett från det var det nice! Dessutom fick vi en bild av en annan festival i Norrland (som vi inte har nåtsomhelst att göra med, tackar som frågar!). Så här kan det gå när scenbygget glömmer mixplats i Finland och får bygga ett tält i stället, där videocrewet inte får plats. Då sätter man dem i en Bajamaja, upphissad på en gaffeltruck..



Lule-stylee.....

Snart ska vi istället åka till Göteborg (och leta efter Göteborgsodjuret). Och kanske få oss en drink eller så. Om det fortsätter att egna funderar jag på att bygga en Ark vi kan segla dit, med två av varje art (Odjur, maneter, tigrar, ehh, sen kommer jag inte på fler djur tror jag. Bananflugorna får fan stanna hemma) i.

Norrland har, efter att Produktionsledaren åkt hem, återgått till normalläge.