26 februari 2009

Och nu; några killar som tycks ha vunnit någon slags korv-pris.


Det är inte mitt fel. Sluta tjata på mig. Jag är förkyld.

19 februari 2009

Och nu; en väderrapport

I Borlänge är det två miljoner grader kallt. Eskimåerna svälter, för isbjörnarna har ätit upp alla pingviner. Jag vet att isbjörnar och pingviner bor på olika poler. Och att det är två tusen mil mellan dem. Men man har planterat in pingviner i Borlänge, för det är två miljoner grader kallt, och pingviner är det enda djur som tål sådan kyla. Utom isbjörnar. Och eskimåer. Så ett tag fanns det tre sorters djur här. Men nu har de ena ätit upp de andra. Och de tredje svälter. Så nu finns det nästan bara en sorts djur här. Och dalmasar. Nu har det nog nästan blivit tre miljoner grader kallt. Det är lite synd om isbjörnarna också faktiskt.

13 februari 2009

Men ska det vara så här??

12 februari 2009

Business as usual, fast inte lika roligt i hissen som det brukar vara

En tid av brasor och Whisky och svarta siffror i karman och balans mellan Ying och Yang är över och nu är det dags för tjänsteutövning igen. När jag kom till hotellet var jag lite sur att jag inte hann sova en stund innan nästa aktivitet, men det gick över för på Hilton i Malmö har man avskaffat varmt vatten i duschen så det gick fint att bli pigg ändå, tacksåjävlamycket. Jag antar att man har avskaffat varmt vatten i duscharna på Hilton av miljöskäl, varmt vatten är bra, därför måste det vara dåligt. Lite så tror jag de har tänkt. Jag tror i n t e att det har något att göra med att de inte vill att man ska förvara långa fiskar i badkaret. Hotellchefen försäkrade mig att det inte har något att göra med det, men han gömde skuldmedvetet någonting bakom ryggen när han talade, så jag vet inte om jag litar på Hr. Hilton i denna fråga. Undrar om de har upptäckt Piña Colada i Svedala?

10 februari 2009

Och just nu; österlen

Vädret utanför: snö och bög
Kissekatten: i knät och spinner.
Whisky: massor
Öppna spisen: sprakar
La Famiglia: oh yeah

06 februari 2009

Och nu; en ganska pårökt teckning av en fabror som balanserar en ål på näsan.

Och nu; läget just nu

Att-Göra-listan: Krymper
Tillfredsställelse med själv: Växer
Stressnivå: Minskar
Möjlighet till snar Nuevo Grogg de la Muerte: Hög

05 februari 2009

Och nu; en morgon-ål.

04 februari 2009

Harder faster better stronger

Det finns inget lätt sätt att berätta detta på, så nu kör vi; (ha! semikolon, min Bäste Vän!) Min lägenhet är en Ruin. Ett fiasko. E un catastrofi monumentale! Porca Miseria!! som mina italienska vänner (maffian alltså) hade sagt. Bagdad en dålig dag våren 2005 var ett föredöme av ordning och säkerhet i jämförelse. Falluja en tisdagseftermiddag 2006 hade sett ut som en välkrattad trädgård i ett Zen-Buddhistiskt tempel i norra Japan om man ställt Falluja en tisdagseftermiddag 2006 bredvid Linnégatan 20. Om min mamma sett detta hade hon börjat gråta och gjort mig arvlös. Igen. Östermalms medborgare samlas nu på onsdagskvällar för en demonstration, med skyltar som skriker ut
"Ordning i vår stadsdel!"
"Få stopp på eländet"
"Nu får det vara nog!"
Det gör dom iochförsig på torsdagar också, men det är av andra skäl.

Jag funderar fan på att elda upp skiten och ta ut nya grejer på försäkringen.

Och till sist; (here we go again!) Näste person som klagar över att jag stavat fruckost med ck får fan komma hit och städa!

Förbannade gnällspik. Är du så jävla bra själv då?

03 februari 2009

Tidigt fast lite senare en tisdagsmorgon

Till fruckost fick jag nyss en tablett som heter Stesolid. Jag vet
inte riktigt vad den gör, men den var god!

Tidigt en tisdagsmorgon

Jag är nu lasermannen. Snart, snart är jag lasermannen. Mer om detta
sen, när jag inte har nåt bättre för mig.