05 juli 2007

Liten festivalskola del 15. Säkerhetschefen

Vaddå "grillen är inte tänd..." Vad fan menar du??

Säkerhetschefens främsta uppgift är att hålla skrikande horder av småflickor, fordringsägare och andra beundrare borta från Scenchefen, så att han i lugn och ro kan sitta på produktionskontoret och blanda grogg. Och ibland, om scenchefen ser trygg och säker och nygroggad ut, oroa sig lite för artister och publik. Men bara ibland, om det inte finns något viktigare (typ Scenchefen) att oroa sig för. Säkerhetschefen blev utkastad från Främslingslegionen. Och från England. Och från Unga Örnar. Han var för hård för dom. Dessutom är han en jävel på att hacka ihop en sallad när Scenchefen grillar. Och sen bjussar han på gott vin lite då och då. En riktig klippa således!

3 kommentarer:

Anonym sa...

nå ja det finns säkerhetschefer och säkerhetschefer.en del är inte så långa och kommer från england.....
andra är lika stora fast längre...
och dessa (lika stora fast längre )
fuskar inte med någon fransk saft utan har mera gått över till italienska örter som har gått via helvetet för att komma i flaska ....

Anonym sa...

JA! Och hör sedan! :-) enlisch?! Vad är det? Östgötska ska det ju vara!!!!

Mr. Salaryman sa...

Jo da, jag kan se hur han sager det:
"All you have to do is follow three simple rules. One, never underestimate your opponent. Expect the unexpected. Two, take it outside. Never start anything inside the concert area unless it's absolutely necessary. And three, be nice."