12 september 2007

Helsinki my love

And the winner iiiiss...

Semestern är nu slut på riktigt och livet börjar återgå till det stilla gaalna flipperkuleliknande meningslösa elände som jag antar att det är meningen att det ska vara. Bananflugorna hemma är lite lessna och klagar på att dom aldrig får träffa mig. De hotade med att flytta. Trist, men det får man väl ta. Eftersom jag är på väg till Finland funderar jag på hur jag på bästa sätt ska klä ut mig till ett mumintroll. Jag tror att detta är bästa sättet att klä ut mig till ett mumintroll:
1. Ta reda på en affär som säljer mumintrollsförklädnader
2. Köpa en mumintrollsförklädnad och
3. Ta på mig den.
Visst önskar du att du vore jag ibland? I Finland, i mumintrollsförklädnad, ska jag träffa några sköna amerikaner över några sköna Piña Coladas och prata den amerikanska hälsovårdsmarknaden och progressiv house (sant!). Sen ska jag, fortfarande i mumintrollsförklädnad, hålla tal. Jag har inte bestämt mig om vad ännu, men jag har två idéer:
1. Vattnets betydelse för sjöfarten (ett av mina paradämnen, efter tysk pornografi och TV-serien Matlock), eller
2. Hur det känns att hålla tal i mumintrollsförklädnad.

Till sist ska jag få ett pris. Jag är lite osäker på varför, men jag misstänker att det är för bästa mumintrollsförklädnad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du behöver ingen förklädnad! Du ser ju ut som ett mumintroll! Det enda du behöver göra är att slipa lite på din finlandssvenska... :-)

Mr. Salaryman sa...

Haha, Nano hann fore mig, tankte faktist saga precis samma sak men mer specifikt att Big D ser ut som Muminmamman, naken (utan forklade).
F.o. sa var Snorkfroken en av mina forsta pre-pubertala sexobjekt (kanns dock mer som om jag kan sta for att jag ville smurfa Smurffroken)

Bjoeng sa...

Den adekvata vetenskapliga termen är akut spolformig.