20 november 2007

Fluffy bunnies

Fy på fan. Nu ska jag berätta om min dag. Sätt dig ner och lägg ifrån dig den där jävla bananen, vi har ju snackat om det där, du vet vad dom kan ställa till med! OK? Bra. Sitter du ner nu? Och har lagt bort bananen? OK. Då åker vi. Så här har min dag varit. Tänk dig ett rum. I rummet, som är ganska snyggt faktiskt, kalkstensgolv och så där, står det ett gäng bord i U-form. Helt OK snygga bord också. På stolarna som står vid borden så sitter det typ 15 eller så kaniner. Söta fluffy bunnies helt enkelt. Vissa av kaninerna hänger lite med öronen, för dom är lite oroliga att dom ska få skäll. Andra har öronen stolt rakt upp och knaprar glatt på sina morötter. Dom vet att dom gjort bra grejer. Stoltast av dom alla är en, ehh, ska vi säga svart kanin. Näh, gråmelerad är den. Den vet att den är the shit, the #1 bunny, bunny di tutti bunnies. Den är en kanin som har levererat, och snart är det dags att få beröm, med ballonger och serpentiner och idolbilder på väggarna och A3-posters i Veckorevyn. Så stolt är den. Där sitter den glad och förväntansfull med sina glada och förväntansfulla kaninögon glittrande när plötsligt BANG!!!! så avlossar jag två pipor rådjurshagel rakt i pannan på den och tittar på när den lilla kaninhjärnan sakta rinner ner för väggen bakom. Precis så har min dag varit. Jävlar fan. Detta kan hanteras på ett av två sätt; (ha! semikolon! sweet...)
  1. Fosterställning. På golvet. Med Joy Division på så högt att man inte ser nåt ens. Eller
  2. Ta en taxi fort som fan till Cardierbaren och teama upp med Ola och rikta en skarpladdad och jävligt stor flaska Champagne rakt mot tinningen och trycka av.

Jag väljer 2.

5 kommentarer:

Söderberg sa...

hälsa

Bjoeng sa...

Det finns två saker som måste finnas med i saker man skriver: semikolon och ordet oomkullrunkelig. Annars är man inte situationen vuxen. Du är halvvägs nu.

Mr. Salaryman sa...

Jag forstar inte hur Roadhouse och ett tvasiffrigt antal feta whiskeys in ar ett alternativ att hantera det hela pa?

Red Dawn och rom skulle kunna vara ett ytterligare alternativ for varationens skull.

Kan ocksa tanka mig Next of Kin och tequila skulle kunna gora nytta.

Anonym sa...

Tja, varför inte Kenneth and The Knutters och grogg blandad på konjak och päronsoda!

Dan sa...

I tur och oordning:
Mr Salaryman: Rätt har du såklart. Men jag hann fan inte till Tokyo och tillbaka över kvällen. Nästa gång säger jag till, bokar en flight, vi kör stenhårt på Roadhouse. Och Whisky. I en soffa. Sen drar jag hem.
Bgeng: Jag var inte nåt vuxen alls, allra minst situationen.
Nano: Tänker inte ens kommentera den jävulscocktail du föresår där! Ring Max von Sydow genast! It's the power of Christ that compels you!