07 november 2007

Latino Stylee

Nu lägger vi av med dom här jävla språkövningarna. Det enda de har lett till är att tre tomtar, vars hemspråk man knappt ens i bästa fall kan kalla svenska börjat spinna loss i kommentarerna, till råga på allt på franska! Skäms!! Vad fan tänker ni på!! Okänsligt, det är vad det är. Så.
På förekommen anledning vill jag dessutom be de boende i rummen 405 och 409 på hotell Belauga om ursäkt. Samt troligen också de boende i rummen 507 och 307. Förmodligen får jag sträcka ut ursäkten även till de som bodde i rummen 305, 309, 505 och 509 också. Sorry, men det är sånt ni får ta, helt enkelt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har du snarkat igen!? Det står ju på hotellets hemsida att det är "fully sound-proofed rooms" och det var du alltså tvungen att testa!? Ja jisses D! Du ska då alltid vara värst!

Bjoeng sa...

Du får sätta ljuddämpare på dina blondiner! Ett snäpp till och den nationella insatsstyrkan sparkar in dörren.

Anonym sa...

Men jävlar! Europa eller vad fan han nu ropade... Du bodde alltså i 407! Det är ju tur man är kommunalarbetare för att förstå sådana saker. Tänk - det tog bara ca 2 dagar med min samlade hjärnkapacitet för att kunna räkna ut det! Mycket stolt må jag mena!